Henrik Bauch

Rødovre sejrede efter OT og straffeslag

Rødovre tog tirsdag aften imod Herning Blue Fox, i en kamp der gik hele vejen til straffeslag, og endte med en sejr til hjemmeholdet på 4-3.

Herning kom ellers godt ud af starthullerne, og forecheckede godt i indledningen, og havde puckovertaget. Den høje puckbesiddelse gjorde dog ikke at gæsterne vadede i store chancer, og Rødovre kom langsomt bedre med i kampen, godt hjulpet af en Herning udvisning.
Få spilstop og en relativt fiar spillet periode, gjorde at der konstant var fart på, og action på isen.
Midtvejs i perioden er Matthias Asperup tæt ved en scoring, efter at have drevet gæk med hele Herning holdet, og Asperup spillede generelt en rigtigt god kamp denne aften.
Holdene udvekslede et par udvisninger, men Chris Carrozzi måtte hive et par flotte redninger op, da Mathias Mølgaard kom alene igennem.

Anden periode starter med en kæmpe Rødovre chance, efter flotte kombinationer imellem Sebastian Bergholt og Jonas Sass. Kort efter lå pucken dog i nettet i den anden ende.
Mathias Mølgaard opsnapper pucken i Rødovres zone, og sender afslutningen sikkert over højre benskinne på Carrozzi.
Herning skruede op for kedlerne i denne periode af spillet, og i et powerplay fik Branislav Rehus en gigantchance, men Carrozzi viste igen klassen.
Udligningen kom efter 26:19 min. Opspil af Rasmus Astrup og Marco Illemann, sendte Matthias Asperup fri i en spids vinkel. Han eksekverede på fornem vis, og hamrede pucken i nettaget.

Fire minutter senere var Asperup på spil igen. Lækre detaljer som var kendetegnende for hans præstation, og et skud der langsomt gled igennem skinnerne på Simon Nielsen og ind til 2-1 føring til Rødovre.
Rødovre virkede til at komme bedre med i anden periode, men Herning lurede hele tiden på chancen for at udligne.

Herning kom flyvende ud til sidste periode, men deres tunge pres ophørte da Mathias Mølgaard fik 2 min for en hård charging der sendte Tobias Ruelykke ned på isen til behandling.
Herning fik udlignet til 2-2 efter en stor fejl af Rødovres eller gode keeper. En tur bag målet, ender med at Carrozzi slipper pucken fri til Roberts Jekimovs der let kan udligne.
Den stilling holdt til uret sagde 51:15. Her sendte Sebastian Bergholt et fantastisk riv afsted fra blå linie, og inde foran mål fik Jonas Sass sendt pucken i kassen.
Det tog dog ikke meget mere end et minut for midtjyderne at udligne. Jamie Johnson spillede Petri Lammassaari fri foran mål, og så var der igen udlignet.
Herning virkede fysisk stærkere, hvor Rødovre levede på deres fart, og et fantastisk samarbejde imellem Asperup og Sass.

3-3 og dermed overtid.
Knap så forkrampet som sidst der var overtid i Rødovre, men begge hold var stadig påpasselige.
Marco Illemann fik en stor chance, men intet overgik den chance Herning fik de de fik sendt pucken forbi mål, på trods af at målmanden var udspillet. Tre sekunder før straffeslagene fik Herning endnu en chance, men Carrozzi sørgede for at vi også fik starffeslagene med.

Den vandt Rødovre med 1-0. Jannik Karvinen var sikkerheden selv på sit forsøg, og da alle andre ikke var i nærheden af at score, var sagen afgjort.

[caption id="attachment_55710" align="alignnone" width="504"]Foto : Henrik Bauch Foto : Henrik Bauch[/caption]