Thomas

2 knebne sejre

3-2 vandt Rødovre Mighty Bulls i aften over rivalerne fra Rungsted Ishockey.

metalliga ny lilleRødovre var ellers foran med 2-0 på mål af Nicklas Carlsen & Mikkel Højbjerg, inden 2 periode var slut.
Men Rungsted skulle blot bruge 1,13 af 3 periode, til at bringe balance i regnskabet, målet til 2-2 blev iøvrigt scoret af den kun 15 årige, Jonas Røndbjerg.
Bedst som publikum var begyndt at tro der ville blive overtid, så slog Nikolaj Zorko til til 3-2.

I Herlev, skulle Herlev forsøge at komme på tavlen, efter 2 nederlag de første 2 kampe.
Men det var gæsterne fra Aalborg, der kom først på tavlen, ved David Brine i første periode.
Nicki Kisum udlignede for gæsterne i 2 periode, der skete ikke noget i 3 og 4 periode, så kampen skulle afgøres på straffeslag.
Her trak gæsterne fraAalborg det længste strå, og kunne trække sig tilbage over storebælt, med en 2-1 sejr i bagagen.