Thomas

Rødovre besejrede SønderjyskE

Rødovre er usårlige, i hvertefald når de spiller hjemme i Arenaen, dette måtte Sønderjydske DM favoritter i dag sande.

Logo - RødovreDet var gæsterne fra Sønderjydske der kom først på scoringstavlen, da Henrik Nielsen udnyttede et klumpspil til at bringe Sønderjyderne foran.

Steffen Klarskov udlignede for Rødovre, inden periodens udløb.

Sønderjyderne vandt skudstatstikken i 2 periode, men det var Rødovre der vandt perioden, med 1-0 på et mål scoret af Christian Mieritz.

Det hele så rosenrødt, og "sumpen" gyngede under Jan Gintbergs ledelse, ind til der manglede godt 5 minutter af kampen, så scorede SønderjyskE efter at der havde vøret et regulært skydetelt mod Rødovres mål.

Rødovre fik dog endnu en gylden mulighed, for at afgøre kampen i ordinær tid, da der blebv idømt straffeslag mod SønderjyskE.

Mikael "TC" Christiansen brændte dog, og holdene skulle ud i en 4 overtidsperiode.
Bedst som man var ved at gøre sig klar til at skulle i straffeslag, gjorde Martin Højbjerg, det onde ved SønderjydskE, da han med 4 sekunder tibage scorede det afgørende mål til 3-2 for Rødovre.

SønderjyskEs træner Dan Ceman sagde flg. til Sønderjyskes Hjemmeside, efter kampen.
- Vi spiller o.k. i første og anden periode, hvor der manglede lidt vildskab i spillet. I tredje periode kom vi ud og dominerede stort, og her spillede vi med den rigtige form for desperation. I aften var en enkelt flot periode bare ikke nok til at vinde, og det må vi lære af.