Henrik Bauch

Regin tilbage med assists i OT sejr til Jokerit

Jokerit fejrede Finlands uafhængighedsdag med et tidligt opgør imod Medvescak Zagreb, hjemmen i Hartwall Arena.

Trods forlydender om 2 til 3 ugers pause, var Peter Regin allerede tilbage i startopstillimgen, og indtog som vante plads som center i førsteskæden.

Kampen startede med et par hurtige scoringer til hver side, mewn så skete der heller ikke meget mere i første periode. Jokerit startede anden periode i ovetal, men alligevel formåede gæsterne at bringe sig foran efter 31 sek.
En kold spand vand i hovedet på finnerne, der dog rejste sig hurtigt igen. Regin fik sendt en afslutning afsted, den blev pareret men Pekka Jormakka fik sendt den ind til udligning 2-2.

Efter 34:31 kom hjemmeholdet i front da Tommy Huhtala modtog en pasning fra bag målet, og sendte den ind bag en sagesløs keeper. Glæden havde næsten ikke lagt sig, før alle troede Medvescak havde udlignet. Pucken var i nettet men efter viodeefersyn dømte dommerne at den var blevet sparket ind, og dermed stadig 3-2 til Jokerit.

I starten af tredje periorde blev Oliver Lauridsen sendt til tøllking, da han dykkede ned og blokerede et slagskud med kroppen, men den store dansker sad kun ude i et par skift.
Midtvejs i perioden kom udligningen så, og stillingen 3-3 holdt kampen ud.

I overtiden sidste minut, fik gæsterne en 2 minutters holdstraf for at have for mange spillere på isen. Jokerit tog timeout, og 13 sekunder efter var kampen afgjort, da Ville Lajunen udnyttede forarbekde af blandt andre Peter Regin til at sætte 4-3 scoringen i nettet.

Kaptajnen noterede sig dermed for 2 assist i sit comeback og over 21 min på isen. De to danske back, Oliver Lauridsen og Jesper B Jensen lå begge på omkring 23 minutter på isen

[caption id="attachment_58563" align="alignnone" width="504"]Foto : Henrik Bauch Foto : Henrik Bauch[/caption]