HockeyNyheder

Placeringer på spil i SE Arena i aften

Når SønderjyskE i aften tager imod Odense Bulldogs, så er der en hel del mere end blot 3 point på spil.

Odense Bulldogs kan med en sejr formindske afstanden til topholdet Aalborg Pirates til kun 2 point og sønderjyderne kan med en hjemmesejr, sætte både Gentofte Stars og Herning Blue Fox under pres i kampen om 4 pladsen og i teorien også både Esbjerg og Rungsted. Kun skaldede 4 point skiller holdene fra 4. til 8. pladsen i denne fantastiske spændene sæson.

Vi fangede cheftræner Dan Ceman efter træningen mandag aften.

Dan det virkede som det var en intens træning idag. Var det pga kamppausen eller pga det forestående playoff?

Det var en lidt længere og lidt mere intens træning, men hovedsagligt pga kamppausen. Ofte ser man at spillet bliver lidt rustent efter en pause, så vi vil gerne være så skarpe som mulige.

5 kampe tilbage i grundspillet og Odense Bulldogs er første kamp på dagsordnen. Hvordan ser du den kamp?

Odense har jo præsteret fantastisk i år. Holdet er bygget op om en solid defensiv og en super målmand. Deres forsvars koncept har været rigtigt godt. Det er svært at producere kvalitets chancer imod dem. Jeg synes ikke deres forsvar har fået kredit nok for hvor stærke de egentligt er. Alle de danske backs har virkeligt steppet op i år. De har jo rigtige gode spillere som Simon Grønvaldt, Martin Larsen og så selvfølgeligt anført af Michael Eskesen, som atter har et godt år. Hele deres forsvar, sammenholdt med deres superfarlige 1. kæde gør at de ligger helt i toppen i år. Vi har haft succes med at spille pucken godt rundt og kreere chancer ud af en offensiv forchecking, så det er nok den vej vi skal igen.

Pucken smides kl 20.30 i SE-Arena og kampens dommere er: Thomas B. Andersen (HD) Jan Bigum (HD) Rene Jensen (LD) Henrik Haurum (LD)

©Photo:A.Stollig