HockeyNyheder

Patrick Madsen: Vi føler vi burde ligge højere i tabellen

Efter 3 nederlag i træk skal spillerne fra Herning Blue Fox forsøge at få en sejr, for at komme tilbage på sejrskurs, men det kræver at de kan holde Odense med deres superkæde fra at score.

Topscorelisten toppes da også af de 2 Odense spillere, Dale Mitchell & Tony Romano med Sebastian Strandberg liggende et par pladser efter.

– Det er en giftig førstekæde, som har masser fart, mål og den connection, som de fleste andre hold i ligaen leder efter blandt deres kæder. Mitchell, Romano og Strandberg kan jo finde hinanden med lukkede øjne, lyder det anerkendende fra Blue Fox-backen Patrick Madsen til Herning Folkeblad.

Herning Blue Fox har ikke gjort meget væsen ud at Odenses superkæde sådan specielt, det er vigtigt at alle spillere leverer varen i aften.

– Vi skal i forsvaret være opmærksomme, så vi hele tiden tænker et skridt foran. På den måde kan vi undgå at blive løbet over ende, analyserer herningenseren.

Odense Bulldogs ligger i øjeblikket på en andenplads i ligaen, 5 point efter Aalborg Pirates på ligaens førsteplads.

Herning ligger væsentligt ringere men Patrick Madsen føler selv at Herning er bedre end den syvendeplads holdet der foreløbeligt lægger på.

– Vi føler, at vi burde være højere oppe i tabellen. Der er ingen tvivl om, at det er nu, vi skal til at steppe op, så vi står endnu skarpere til det kommende slutspil. Og her bliver Odense en rigtig fin styrkeprøve, siger Patrick Madsen.

Sidste gang Odense Bulldogs var på besøg i Herning, var Odenseanerne foran 4-1 og lignede et hold der havde fuld kontrol over sagerne, men på en fantastisk afslutning af Herning, som lavede 4 mål i streg, vandt Herning 5-4.

©Photo:M.Andersen