HockeyNyheder

Oliver Gatz Nielsen: Klubskiftet har været godt for mig

Før denne sæson valgte den 17 årige forsvars spiller Oliver Gatz Nielsen at opsige hans kontrakt med Aalborg Pirates

– Han har valgt at bruge en klausul i kontrakten, der gør, at han kunne blive løst af kontrakten.
Aalborg Pirates ønsker Oliver Gatz held og lykke, og vi håber at se ham igen i Pirates trøjen i fremtiden, sådan lød det dengang.

Oliver Gatz Nielsen skiftede til Herning Blue Fox på en 2 årig kontrakt, og Han udtalte selv den gang flg. om sit skifte

– Efter sidste sæson undersøgte jeg mine muligheder, flere stod åbne, men da Todd Bjorkstrand henvendte sig med interesse fra Herning var jeg slet ikke i tvivl. Jeg vil gerne sætte overliggeren højt, og med hele Hernings setup omkring udvikling og Todds kompetencer, så var beslutningen nem    udtaler Oliver til klubbens hjemmeside.

Nu godt et halv år inde i sin 2 årige kontrakt, forhørte avisen Herning Folkeblad sig ved ham om han havde fortrudt.

– Det har jeg bestemt ikke haft grund til at fortryde. Klubskiftet har været godt for min videre udvikling som spiller. Hos Blue Fox får jeg masser af tillid og spilletid, så jeg er meget tilfreds, udtaler han til Herning Folkeblad.

Foto: Sabine Egholm Jensen

Foto: Sabine Egholm Jensen