HockeyNyheder

Oliver Bjorkstrand matchvinder imod Toronto

Oliver Bjorkstrand er af flere gerne kaldt op til Columbus i denne sæson dog uden at få spilletid, men i nat kom danskeren i startopstillingen til sin 6. sæson kamp. Han kvitterede min sin 1. sæson scoring, da han blev matchvinder i Columbus’ 5-2 sejr over Toronto, som havde givet Frederik Andersen fri, som er praksis i back to back kampe.
Oliver Bjorkstrand´s kamp stats fra i nat:
G:1 P:1 TOI:13:21 min. PP:2:17 min. SOG:3 HITS:1 BLK:0 +/-:+1
Se højdepunkterne inklusiv Bjorkstrand mål, herunder

Frans Nielsen og Detroit Red Wings tabte i nat 2-0 til St.Louis Blues, deres 5. sejr i træk, i en kamp hvor St.Louis målmand Carter Hutton fik sit 2. shutout i træk. Det var Red Wings 5. nederlag på stribe i et program hvor de har mødt Columbus 2 gange, Washington, Minnesota og nu altså et St.Louis hold i medvind.
Frans Nielsen´s kamp stats fra i nat:
P:0 TOI:17:06 min. PP:3:18 min. PK:2:56 min. SOG:PIM: 2 min. HITS:1 BLK:0 FO%:89 % +/-: -1
Se highlights fra kampen her.

TOI: Time On Ice- minutter på Isen
PP: Powerplay- Overtal
PK: Penalty Kill- Undertal
SOG: Shots On Goal- Skud på mål
HITS: Tacklinger sat ind
BLK: Blocked shots-Blokerede skud
FO %: Faceoff %
+/-: På isen når der er scoret for (+) og imod (-)
PIM: Penalty min.-Udvisninger
SVS: saves-Redninger
SA: Shots against- Skud imod
GA:Goals Against-Mål imod
SV%: Save Percentage-Rednings procent
PPGA:PowerPlay Goals Against- Mål imod i modstanders Powerplay
SHGA:Short Handed Goals Against: Mål imod i modstanders undertal