Thomas

Odense fik revanche

Odense Bulldogs fik her til aften revanche for pokal nederlaget til Herning, tidligere på sæsonen.

Logo - Odense3-2 vandt Odense, efter forlænget spilletid.

At det kom så langt som forlænget spillletid, kan hjemmeholdet i høj grad takke målmand Lubos Pisar for, for i stedet for de 1-0 der stod til Odense efter 1 periode, kunne det lige så godt have stået 2 og 3 nul, til gæsterne fra fyen.

Dale Mitchell havde bragt fynboerne foran med 1-0, og stik imod spil og chancer fik Herning udelignet til 1-1, ved Markus Jensen.

Aquino bragte endnu engang Odense mandskabet foran med 2-1, i 2. periode.

Hernings, Kristoffer Lauridsen udlignede føringen med 10 minutter tilbage af kampen.

Der blev ikke scoret mere i den ordinære spilletid, så kampen skulle i forlænget spilletid.

Da der manglede 4 sekunder af den forlængede spilletid, scorede Odense til stillingen 3-2, ved Lee Baldwin, i en situation hvor fynboerne var en mand i overtal på isen.

Alt i alt en fortjent sejr til Odense, deres chancer sp bare lidt bedre ud end dem Herning, kunne producere.