Martin Jørgensen

Nikolaj Ehlers update

Nikolaj Ehlers bliver bare ved med at lave points efter en lidt sløv start på sæsonen.  Onsdag blev indtil videre sæsonens bedste kamp fra Ehlers imod Acadie-Bathurst Titan . Ehlers scorede først målet til 1-1, for så at assistere på 2-1 målet i 1. periode. I 2. periode gjorde Ehlers det først til 3-3 og 4 min. senere til 4-3 og fuldendte dermed sit hattrick, men han var ikke færdig endnu. Acadie-Bathurst Titan kom på 4-4 og så måtte kampen i overtid, der scorede ingen af holdende. Så det hele skulle afgøres i straffeslag, og her lukkede og slukkede Ehlers showet med sin scoring nr. 4 for aftenen hvilket blev belønnet med at blive kampens spiller. Se highlights fra den kamp her.

Fredag kom Cape Breton Screaming Eagles på besøg og her havde Ehlers også tænkt sig at være med, han assisterede først på 2-0 målet i undertal i 1. periode og senere på 3-1 målet i 2. anden periode i en samlet 3-2 sejr. Highlights fra kampen her.

Lørdag var der retur opgør hos Cape Breton og her skulle det blive anderledes svært, Ehlers assisterede ellers på 1-0 målet for Halifax i 1. periode, men det forhindrede ikke Eagles at score 3 i træk herefter og vinde opgøret 3-2. Ehlers har lavet 16 points i 8 kampe i træk og 24 i hele sæsonen og Halifax Mooseheads er 4. i Maritimes Division.