Johnny Ziegler

Nattens øvrige NHL playoff kampe

Ottawa Senators vandt i nat 4-3 i OT over Boston på udebane, og fører nu deres 1.runde serie med 2-1, med næste kamp sat til natten til Torsdag. Matchvinder i OT for Ottawa blev Bobby Ryan i PP efter 5:43 minutter.
Se højdepunkter fra nattens Ottawa sejr her.

Chicago røg i nat bagud med 3-0 i deres 1. runde serie imod Nashville, da Nashville kom tilbage i kampen bagud 0-2 og vandt med under 4 minutter tilbage i første OT. Nashville's 3-2 sejrs mål blev sat ind af Kevin Fiala.
Se Fiala's OT vinder i nattens Nashville "comeback win" her.

Calgary smed i nat en 4-1 føring til Anaheim og tabte kampen i OT, på sejrs mål til 5-4 af Corey Perry. Anaheim fører nu serien over Calgary med 3-0.