Casper

Mathias Bau: Vi spiller dumt

Frederikshavn White Hawks tabte den 3. semifinalekamp. Ifølge Mathias Bau skyldes det, at de spillede dumt, og gav Esbjerg målene.

[caption id="attachment_61212" align="aligncenter" width="300"] ©Photo:A.Stollig[/caption]

Mathias Bau var alt andet end tilfreds med den måde som ham og resten af Frederikshavn White Hawks tabte på. White Hawks var ellers tæt på at komme tilbage i kampen, efter at have været nede 3-0 i kampen, så scorede to mål i 3. periode, men formåede ikke at få det tredje mål, som ville have sendt kampen ud i overtid.

Det var ikke fordi at Frederikshavn White Hawks ikke var med i kampen. Specielt var Mathias Bau tilfreds med Frederikshavns første periode, men samtidig ærgrer han sig over, at White Hawks ikke formår at spille ligesom i 1. periode i hele kampen.

Nederlaget betyder at White Hawks lige nu er bagud 2-1 i serien til Esbjerg Energy. Men selvom Esbjerg lige nu er foran i serien, så er Mathias Bau fortrøstningsfuld i forhold til at få udlignet serien igen. Det sagde han til TV 2 Sport efter kampen.
"Vi kommer godt ud i 1. periode, spiller meget nede i deres zone (..). Vi skal lære at være med i alle tre perioder. Vi har mistet hjemmebanefordelen, men vi skal bare ned til Esbjerg og spille en god kamp, som vi har vist tidligere at vi kan. Vi spiller dumt, vi giver dem mål, jeg giver dem selv målet til 2-0, og vi dummer os, og det skal vi bare lade vær med."

• Mathias Bau til TV 2 Sport

Næste kamp i serien mellem Esbjerg Energy og Frederikshavn White Hawks er på tirsdag, hvor Frederikshavn White Hawks skal forsøge at vinde på udebane, for at udligne serien.