Martin Meinertz

Krefeld tabte efter vildt comeback

Krefeld Pinguine med Patrick Galbraith på holdkortet spillede i går aftes mod Augsburg Panthers på hjemmebane.

Krefelds headcoach Franz Fritzmeier har for vane at rotere mellem hans to målmænd, så til dagens kamp var det Niklas Treutle der passede målet mens danskeren måtte tage pladsen som dørvogter i boksen.

Det så ikke alt for godt ud for Krefeld, der i anden periode måtte indkassere to mål og var dermed bagud 0-2 inden tredje periode blev sat igang.

Men så tog fanden ved pingvinerne som i tredje scorede 3 gange, og da Augsburg også scorede en enkelt måtte kampen i overtid. Her blev der dog ikke scoret så kampen måtte ud i straffeslag hvor Augsburg trak det længste strå, og kunne tage hjem med en sejr på 3-4.

[caption id="attachment_54100" align="alignnone" width="240"]© Photo: Daniel André Stentz © Photo: Daniel André Stentz[/caption]