Kan SønderjyskE true Aalborg Pirates?

I fredags måtte SønderjyskE se sig besejret af et yderst effektivt og velspillende Frederikshavn White Hawks.

Det var tydeligt at se at Frederikshavnerne var mere sammenspillet og det virkede som om SønderjyskE led under ikke at have spillet ret mange kampe sammen som fuldt hold efter at have været igennem noget af et skadeshelvede med flere af holdets absolutte profiler.
I aften venter topholdet fra Aalborg Pirates. Kan SønderjyskE true dem?

Der var dog, på trods nederlaget i fredags, masser af fremgang at spore i forhold til de to kampe imod Gentofte og Odense.

Især i 1. periode producerede man et hav af chancer, men også i 3. periode kom man frem til flere gode afslutninger, men en kombination af en velspillende Thomas Lillie i Frederikshavner målet og nogle stolper der overhovedet ikke var på SønderjyskE's side, gjorde at det kun blev til den ene scoring som sønderjydernes pt bedste spiller Thomas Spelling satte ind tidligt i 2. periode.

- Det er ingen hemmelighed at vi har svært ved at score mål i øjeblikket. Vores angribere vil det rigtigt meget og den iver for at score mål, kan få det til at gå ud over defensiven, som så bliver lidt åben. Det er en mental ting som vi arbejder med i øjeblikket.
Vi har også brugt tiden siden i fredags på at træne spillet inde foran mål. Vi skal have fat i de løse pucke og vi skal via fysisk spil skabe plads til at vi kan få fat i puckene og få dem på mål. Kort sagt så skal vi score nogle "garbage-goals" (skraldespands-mål/arbejds-mål) udtaler cheftræner Dan Ceman til hockeymagasinet.dk

Ud over det positive i at man viste rigtigt godt spil i 1. periode og producerede godt med chancer, så lagde man også mærke til rigtig solide præstationer af SønderjyskE's 3 og 4 kæde kampen igennem og især backparret i 3 kæden (Daniel König og Nikolaj Carstensen) lyste op.

- Ja jeg er helt klart imponeret af den den fremgang "Niko" og "König" har vist i år. De har virkeligt etableret sig som et solidt spillende backpar kamp efter kamp.

I aften er det som sagt topholdet Aalborg Pirates der står klar i Gigantium kl 19:00.

- Vi er klar med noget nær fuldt hold. Jeg skal dog ikke afvise at der kan være rokeret rundt på en plads eller to når kampen går igang, slutter den sympatiske cheftræner af.

Efter aftenens kamp i Aalborg, så venter der sønderjyderne 4 kampe imod Herlev Eagles og Rødovre Mighty Bulls.

[caption id="attachment_61254" align="aligncenter" width="504"] ©Photo:A.Stollig[/caption]