HockeyNyheder

Jutland Vikings ser allerede frem imod den kommende sæson

Pressemeddelse:

Jutland Vikings er en elitesammenlægning af ishockeyen i Århus IK og Silkeborg SF1896. I sæsonen 2016/2017 deltog vi for første gang i 1. division, og har ambitioner om at spille liga ishockey inden 2019.

Så er vi klar igen.

Det var med forsigtig optimisme, og med en skjult tvivl, at de østjyske vikinger i starten af sæsonen meldte ud, at der var ambitioner om at nå slutspillet i det første eksistens år. Men hvilken rejse det blev. På vejen var der bitre nederlag, og fantastiske sejre. Totale kollaps, og sensationelle comebacks. Men – VI GJORDE DET. Nåede slutspillet i debutsæsonen.

På tilskuersiden fik vi også stor- og til tider større – opbakning end vi havde forventet. Sidst på sæsonen sågar med tilrejsende fans på udebane. Vi vil gerne takke vores supportere for deres ukuelige støtte, og håber at vi kan samle endnu flere til kampene i Silkeborg og Århus næste sæson. Så venner – tag vennerne med.

Næste sæson

Da den sidste puck var samlet op fra isen efter kvartfinalenederlaget, stod alle lidt stille med tomme blik i øjnene – og med en tom følelse. Men kun i en meget kort periode. Derefter startede snakken om næste sæson, og den tomme følelse blev afløst af en fornemmelse af at ”der startede næste sæson lige”.

Det er den gejst og optimisme, som gennemsyrer Jutland Vikings.

Ledelsen, som står stærkere end nogensinde, er nu godt i gang med planlægningen af næste sæson. Ledelsen udtaler: ” Vi arbejder på at kunne stille til start med et endnu stærkere mandskab, i bestræbelserne på at indfri ambitionen om et liga hold i Østjylland. I den forbindelse er vi på udkig efter både danske og udenlandske profiler, som kan forstærke holdet”.

Holdet og teamet bag holdet ikke kan vente med at se den nye is blive lagt, og endnu en sæson kan begynde.

Vi er nu endnu mere overbeviste om at ishockeyen har en plads i Østjylland.