HockeyNyheder

Julian Jakobsen: Gentofte var smartere end os

En skuffet Julian Jakobsen fortæller til Nordjyske Stiftstidende, at Gentofte var smartere end dem over syv kampe.

©Photo:M.Andersen

Aalborg Pirates formåede ikke at spille sig videre til semifinalen. Opgaven var ellers klar for Aalborg før fredagens kamp. Det var kun en sejr det kunne holde liv i Aalborgs sæson, og det samme var tilfældet for Gentofte, som endte med at trække sig ud af opgøret med en sejr på 3-0 til Gentofte.

Julian Jakobsen var derfor naturligvis skuffet, da han skulle snakke med Nordjyske Stiftstidende efter kampen. Men på trods af skuffelsen, giver han ros til Gentofte, som han mener var smartere end dem, og fortjener stor cadeau.

“Det er en kæmpe skuffelse, men set over syv kampe var Gentofte bare smartere end os og stor cadeau til dem. De er ikke ligaens mest talentfulde hold, men de er til gengæld nok det mest strukturerede. De ting, de gør, gør de til perfektion”

  • Julian Jakobsen til Nordjyske Stiftstidende

Julian Jakobsen fortæller yderligere til Nordjyske, at der var flere forskellige grunde til, hvorfor Aalborg Pirates valgte Gentofte Stars i kvartfinalen, men ønsker ikke at uddybe yderligere. Julian Jakobsen fortæller dog afslutningsvis til Nordjyske Stiftstidende, at han er sikker på at holdet bliver ved med at udvikle sig i den rigtige retning den kommende sæson.

Aalborg Pirates’ 29 årige kaptajn Julian Jakobsen spillede 57 kampe for Aalborg i denne sæson, hvor det blev til 9 mål og 41 assists.