HockeyNyheder

Jared Knight: Helt ærligt, så kan jeg ikke rigtigt huske det

Esbjerg Energy genvandt igår det danske mesterskab og det via en overtime vinder fra Jared Knight.

Det var et lidt presset Esbjerg mandskab der gik ind til overtiden efter at have sat to 2-måls føringer over styr, men i overtiden lignede de nykårede danske mestre et hold der havde styr på begivenhederne.

Forløsningen kom da Jared Knight kunne sende pucken i mål på en fræk pasning fra Kodie Curran.

Det var en meget glad matchvinder der efter kampen talte med jv.dk

– Helt ærligt, det hele er noget tåget for mig. Øjeblikket, da jeg scorede, og det, der skete lige bagefter. Jeg kan bare huske, at jeg kastede mig i armene på Ryan (Ryan Martindale, red.), og pludselig lå vi alle sammen i en stor stak. fortæller Jared Knight til jv.dk

Nu kan Esbjerg Energy så holde en yderst velfortjent sommerferie inden at de for 2 gang i klubbens historie skal ud og forsvare de danske farver i Champions League turneringen, hvor Danmark allerede er sikret en plads.

©Photo:M.Andersen