Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Thomas

Jared Knight: Den bedste følelse

Esbjerg Energy vandt til aften det syvende danmarksmesterskab i klubbens historie, efter et drama af dimensioner i finale nr. 5 mod Gentofte Stars.

Det blev den 25 årige amerikaner Jared Knight der blev kampens helt store vestjyske helt, da han dukkede op ved den fjerneste stolpe, og sikrede Esbjerg 4-3 sejren i 5. periode.

Dermed vandt Esbjerg den anden guldmedalje i træk, i den 3 finale i træk.

Det var iøvrigt 25 årige Knights første møde med Europæisk ishockey, i denne sæson som sluttede på den bedst mulige måde for Jared Knight

- Det er enormt. Det er helt utroligt. Den bedste følelse. Den bedste følelse, siger Jared Knight til TV 2 SPORT.

Det var en god kamp, efter at Esbjerg Energy havde ført 3-1 indtil små 4 minutter før tid, så fik Gentofte med 2 scoringer udlignet Esbjergs føring, og man skulle nu ud i forlænget spilletid

- Det var sindssygt. Gentofte spillede rigtig godt. Både målmanden, forsvarsspillerne og forwarderne. De er et godt hold. De gav os fantastisk modstand, siger Jared Knight.

[caption id="attachment_55256" align="alignleft" width="505"] ©Photo:M.Andersen[/caption]