Thomas

Isfighterne er stadigvæk på førstepladsen

I Aalborg var ligaens tophold fra Hvidovre Isfighters på besøg, til et møde med nr. 7 fra Aalborg.

Det var Metalliga spilleren den 19 årige Jeppe kul Korsgaard der bragte Aalborgenserne foran med 1-0, i en situation hvor Aalborg enda var i undertal, men det var unge Korsgaard flintrende ligeglad med, og Aalborg var foran 1-0, en føring der holdt perioden ud.

Samme Jeppe Juul var skurken, bag det mål der første til Hvidovres udligning.
Han sad nemlig i straffeboksen, da Mikkel Sørensen udlignede for topholdet Hvidovre.

Victor Cubars bragte Hvidovre foran med 2-1, i det 32 minut.

Det var slut på 2. Periode, som Hvidovre vandt 2-0 og fører dermed med 2-1 inden 3. Periode.

Da Hvidovres svensker Vincent Boukov scorer til 1-3 i starten af 3. Periode, tror de fleste vel att Hvidovre er på vej til at køre den kamp hjem.

Det var lige hvad Hvidovre gjorde, og med Hernings nederlag til Amager i dag, er Hvidovre godt isoleret i toppen af 1. Division.

[caption id="attachment_57238" align="aligncenter" width="600"]©Photo:M.AndersenVictor Cubars scorede til 1-2
©Photo:M.Andersen[/caption]