Thomas

Hvidovre er i finalen i 1. division

Gladsaxe Bears lagde i aften is til den første semifinale kamp, der viste sig at blive den tredje af slagsen, da den første kamp mellem Gladaxe og Hvidovre blev aflyst, så den blev spillet i aftes.

Hvidovre Fighters førte 2-0 i serien efter 2 hjemmesejre i weekenden, så det stod klart at alt andet end en Gladsaxe sejr, ville betyde at Hvidovre gik i finalen.

397 tiskuere var samlet i Bjørnegrotten, og de så et Hvidovre hold som straks satte sig på kampen, og de kom foran efter små 13 minutters spil ved Zammy Pipo, og Mikkel Sørensen scorede til 2-0 inden 1. periode var omme.

Det så sort ud for Gladsaxe nu, men Bears gav aldrig op.

Først lynede Joshua Rye Petersen i anden periode, inden Karl Backman gjorde det til 2-2 med 8 minutter igen.

Rasmus Hansen gjorde det onde ved Gladsaxe da han bragte Hvidovre foran med 3-2, med 5 minutter igen.

Der blev ikke scoret mere i opgøret, og Hvidovre er dermed klar til at møde Rødovre i et lokal opgør i finalen.