Det læser brugerne på HOCKEYMAGASINET lige nu

Thomas

Hvidovre Fighters fik revanche over Rødovre

Hvidovre skulle forsøge at få revanche fra mandagens nederlag i straffeslags konkurrence, til Rødovre i den første DM finale om 1. divisions mesterskabet.

Denne gang skulle kampen foregå i Allan Villadsens Ishockey Arena i Hvidovre.

Netop Hvidovre Fighters skulle vise sig at komme bedst fra start, efter 16 minutter kom de foran med 1-0 ved den tidligere Rødovre, Malmø & Gentofte spiller, Mathias Klussmann.

Rødovre udlignede i 2. periodes 4. minut til stillingen 1-1 ved Andreas Grundtvig.

Mod 2 periodes slutning startede Hvidovre på at trække fra Rødovre, først gjorde Rasmus Hansen det til 2-1 i en powerplay situation.

Svenske Oliver Persson gjorde det til 3-1, i starten af 3. periode og den tidligere Rødovre profil Dennis Christjansen scorede til 4-1 i det 46 minut, målet blev scoret i powerplay.

Det blev også til 5-1 ved Svenske Zammy Pipo, i kampens 49 minut og det mål fik Rødovres træner, til at kalde timeout.

Det var nok godt han gjorde det, for han fik i hvertefald Hvidovres målscorer stoppet.

Kampens sidste mål blev til Rødovre, da Lasse Mortensen reducerede til kampens resultat 5-2, med godt et minut tilbage.

Der var 725 tilskuere til aftens opgør, som altså resulterede i stillingen i finalen blev 1-1.

Næste kamp i finalen, er på lørdag kl. 15.00 i Rødovre Skøjtearena.