Thomas

Hvidovre back on track

225 tilskurer var på plads i Hvidovre her tik aften, hvor Hvidovre skulle forsøge at komme tilbage på sporet igen.

Det skulle gå ud over Gentofte, og allerede efter 3 minutter og 39 sekunder var vejen lagt, Hvidovre bragte sig foran med 1-0 på et mål scoret af Oliver Persson.

Før Hvidovre gik til pause, havde man bragt sig foran med 4-0 Dennis Christjansen, Daniel H- Nielsen & Marcus Nillson.

Oliver Persson bragte med sit 2 mål, Hvidovre i front med 5-0 i anden periode og Rasmus Hansen gjorde det til 6-0.

I den sidste periode blev der kun scoret et mål Mathias Klussmann scorede sejrsmålet til 7-0

Odense vandt 4-3 over Frederikshavn, efter at Frederikshavn havde fået en drømmestart med mål til 0-1 ved Marcus Pedersen efter 3 sekunders spil.

Fredag aften førte Gladsaxe med 3-0, men måtte alligevel have ekstra spilletid med før de besejrede Copenhagen Lions 5-4

[caption id="attachment_59706" align="aligncenter" width="505"] ©Foto:FN sportsfoto / Frank Nielsen[/caption]