Thomas

HV71 fremtvang afgørende 7 finale

Der blev ikke nogen guldmedaljer til Brynäs i aften, da de desværre tabte på hjemmebane 3-4 til HV71.

Brynäs havde ellers en gylden mulighed, for at vinde gulldet, de førte nemlig serien 3-2 inden aftenens kamp, og skulle derfor blot bruge en sejr på hjemmebanen, så var guldet hjemme.

Om det var nervøsiteten der lurede i Brynäs spillerne, skal være usagt, men en ting er sikker, de fik en forfærdeligt start på kampen, og tabte 1. periode 0-3, og da stillingen var 0-4 inden den sidste periode så det næsten umuligt ud.

Danske Jesper Jensen kom på scoringstavlen for Brynäs, da han reducerede til 1-4 straks fra 2. periodes start.

Brynäs fik rent faktisk sig kæmpet op på stillingen 3-4, men HV71 scorede i tomt mål til 3-5 blot 17 sekunder før tid.

HV71 fik dermed udlignet tii 3-3 og nu skal det hele afgøres på lørdag, i HV71 og det bliver svært for Brynäs, men de sidste 2 gange holdet har været på besøg i HV71, er det dog blevet til en Brynäs sejr.