Historisk sejr til Vikings

Vi har modtaget dette fra Jutland Vikings:

SÅ SKETE DET. HISTORISK SEJR TIL VIKINGS

Det blev et succesfuldt togt for Vikingerne da de i aften var sejlet til Aalborg for at spille i mod AaB.

Første periode spilles i et højt tempo, og et lidt for ivrigt Vikings hold. Det blev til 3 udvisninger til Vikings, men alle undertal blev afværget. Der skulle en AaB udvisning til før at der blev scoret. Det var uheldigvis ikke Vikings der udnyttede overtallet, men derimod AaB spilleren Jeppe Juul Korsgaard som satte den ind bagved Ryan Malinovski.
på daværende tidspunkt havde Vikings haft det mest af spillet og førte skudstatistikken 3-8

I anden periode fortsatte som første periode. En masse skud fra Vikings, men en stærkt spillede AaB målmand lukkede af. Men det var kun indtil at der var spillet 9 minutter af anden periode hvor det lykkedes Kyle Heffernan at bryde igennem og udligne kampen.

Derfra bølgede kampen frem og tilbage og begge hold spillede meget lige. Disciplinen fra begge hold var ikke god og der blev delt en del udvisninger ud til begge hold.

I starten af trejde periode får Vikings spilleren Juris Jevdokimovs 2 minutter for slashing. Men et utrolig stærkt undertals spil fra Vikings hvor AaB ikke får etableret noget i zonen, resultere i stedet ud i at kaptajnen og tidligere Aalborg spiller Mathias Christensen sætter 1-2 målet ind på assist fra Simon Bonde og Mikkel Lindorff.
Vikings var herfra tæt på at få den historiske første sejr nogensinde.

AaB spiller på dæværende tidspunkt meget aggressivt og får nogle udvisninger til sig. Det giver bl.a. et 5 mod 3 powerplay til Vikings som desværre ikke blev udnyttet.

Med 58 sekunder tilbage, trækker AaB deres målmand og der bliver lagt et højt pres på Vikings.

Men Vikings står i mod og derfor er det fedt at kunne slutte af med at sige.

VIKINGS HAR FÅET DERES FØRSTE SEJR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!