Thomas

Herning & Vojens ved at være klar til slutspillet

Frederikshavn Ishockey Klub spillede her til aften i 1. division, mod Vojens IK, hjemmeholdet som er uden mulighed for at komme med i slutspillet, og Vojens som er ved at indstille kanonen ind på slutspillet.

Det var uvant hjemmeholdet fra Frederikshavn der bragte sig foran først ved Thomas Larsen, i starten af 2. periode.

I periodens 34 & 35 minut, kom Vojens foran med 2-1 på mål af 2xAnders, henholdsvis Hansen & Biel.

Bedst som perioden var ved at løbe ud, scorede Mads Stephansen i powerplay til 3-1 til Vojens.

Det var det sidste mål der blev scoret i den kamp.

I Herning var det 2 slutspilklare hold der spillede mod hinanden, da Herning tog imod Odense.

Ligesom kampen i Frederikshavn var vi her vidne til en målløs 1. periode, men 2. periode var lige gået igang, da Morten Jensen bragte Herning foran med 1-0.

Det blev en målfattig kamp, men Herning fik dog scoret yderligere en gang, ved Simon Wiuff til slutresultatet 2-0 til Herning.

[caption id="attachment_56923" align="aligncenter" width="505"] ©Photo:M.Andersen[/caption]