René Weismann Larsen

Herning Blue Fox tog den første håneret

Mestrene og vicemestrene krydsede i aftes klinger i Granly Hockey Arena. Det er eksakt 130 dage siden at Esbjergenserne kunne løfte pokalen. I aftes var der dog kun håneretten at spille om.

Og lad mig bare afslører fra start, Herning løb med håneretten. Herning grundlagde sejren i de første to perioder, hvor de skøjtede fra Esbjerg drengene. De var først på langt det meste, og Esbjerg halsede bagefter med tunge ben. 3 periode blev meget jævnbyrdig, der var store chancer i begge ender.

Esbjergs måtte pga. skader spille med tredje målmand 15 årige mads Søgaard på mål, han spillede en flot kamp

Herning vandt fortjent kampen 5 - 1 de var hurtigere hjemmeholdet i to ud af tre perioder. Og så har de Daniel Nielsen…… Han er bare en super back intet mindre.

[caption id="attachment_55204" align="aligncenter" width="505"]©Photo:M.Andersen ©Photo:M.Andersen[/caption]