HockeyNyheder

Herning Blue Fox: Profil skadet på ubestemt tid

Med kontraktskrivelsen med Norske Robin Dahlström og den kontrakt Herning Blue Fox skrev i sidste uge, for resten af sæsonen med den danske landsholdsangriber 25-årige Steffen Klarkskov fra Rødovre Mighty Bulls, styrkede de 2 Blue Fox-offensiven.

Den led nemlig lige før Landsholdspausen et knæk, da Finnen Toni Kallela stødte ind i banden så uheldigt, at han er skadet på ubestemt tid.

– Vi forventer, at Toni kommer tilbage, men lige nu er det uklart, hvornår han kan spille. Så vi glæder os over, at vi har styrket holdet med et par dygtige og rutinerede spillere, siger Todd Bjorkstrand til Herning Folkeblad.

De 2 nye Herning Blue Fox spillere skal så sættes ind i nogle kæder til træning, og en ting er helt sikkert at førstekæden skal laves om, den bestod af Petri Lammassaari, Jamie Johnson og Toni Kallela men er nu tvunget til at blive lavet om, på grund af Finnens skade.

– Vi har i sæsonens løb allerede spillet med en del forskellige sammensætninger, så det er jeg ikke så bange for, uanset hvad har vi nu bedre muligheder, og der er også stadig en række kampe (seks i alt, red.), inden slutspillet begynder, og det bør være fin tid til at integrere de to nye, siger Todd Bjorkstrand.

Herning Blue Fox har også fået backen Magnus Leth Nielsen, lige før landsholdspausen han nåede 2 kampe lige før pausen, så han har sikkert også haft godt af at have en landsholdspause, for lige at komme helt ind i Blue Fox spillet.