Thomas

Herlev vandt efter straffe

Esbjerg Ishockey Klub som før dagens kamp lå nummer 11 i 1. Division, skulle forsøge at få 3. Point hjemme mod Herlev.

De 65 tilskuere fik en målløs i. Periode, men anden periode var blot 29 sekunder gammel, da hjemmeholdets Alex Kristensen bragte Esbjerg foran 1-0.

I tiden 30:42 udnyttede Herlev at Mikkel Hansen havde fået en udvisning, til at udligne til 1-1 ved Andreas Gath.

Perioden endte 1-1

Herlev der ellers havde den tidligere Amager spiller Sebastian Jarrov, der spillede på Herlev Eagles metalliga hold i aftes, på holdet til dagens kamp i Esbjerg.

3. Periode var målløs og dermed skulle man også her i lighed med i Frederikshavn i gang med overtiden.

På trods af at Esbjerg spillede 1. Minut i overtal, endte overtiden uden mål, og kampen skulle nu afgøres på straffeslag.

Det blev den nye dreng i klassen, Sebastian Jarrov der scorede sejrsmålet.

[caption id="attachment_57099" align="aligncenter" width="800"]Foto: Frank Nielsen Foto: Frank Nielsen[/caption]