Johnny Ziegler

Vigtig, stor kamp af Ehlers i nat....

[caption id="attachment_44975" align="alignleft" width="150"]Nikolai Ehlers Nikolai Ehlers[/caption]

Nikolaj Ehlers havde i nat, en stor og afgørende rolle, da Winnipeg Jets vandt deres næst-sidste trænings kamp på hjemmebane mod Calgary Flames med 3-1.

Ehlers, som fik lidt over 10 minutters spilletid inkl. 50 sek i powerplay, havde i første periode en assist på målet til 1-1, og med 38 sekunder tilbage i første periode have han sidste stav på sejrs målet. Danskeren, fik ikke selv nogen udvisninger men fik "æren" af at sidde ikke en, men to medspillers ekstra 2 minutters udvisninger for dem i 3. periode

Winnipeg skal have skåret de sidste fire spillere fra truppen senest Tirsdag, så timingen for at producere point i kampene, og spille en vitale rolle for holdet, kommer på det helt rigtig tidspunkt.

Jets spiller deres sidste trænings kamp i Calgary på Lørdag, og der tror jeg godt man kan regne med at alle rookies for en sidste chance for at imponere.