Martin Fogh

God aften for Green og co. i DEL

Morten Green fik sig en assist for Schwenninger Wild Wings i den tyske DEL, hvor også Mads Christensen (ECH Red Bull München) og Julian Jakobsen (Hamburg Freezers) var i aktion.

Landsholdskaptajnen Morten Green havde næstsidste stav på Wild Wings 1-0-scoring ude mod topholdet Wolfsburg i første periode. Den føring holdt indtil sidste minut af kampen, hvor hjemmeholdet fik udlignet. Green og co. sejrede dog efter straffeslag, hvor danskeren scorede på sit forsøg.

Mads Christensen er efter skiftet til München kom rigtigt fint fra start for sin nye klub. Her til aften blev det til en 5-2-sejr ude over Krefeld, som næste onsdag får besøg af SønderjyskE. Sammen med Augsburger Panthers fører Christensen og co. tabellen efter tre kampe.

Også Julian Jakobsen fik istid fredag aften. Efter en målløs første periode ude mod Eisbären Berlin gik de to hold målamok i anden periode, som endte 4-3 i hjemmeholdets favør. Tredje periode blev endnu værre for danskerklubben, der tabte de sidste 20 minutter med 3-0 og samlet 7-3.