Thomas

Gladsaxe Bears snød Amager Islanders

273 tilskuere var på besøg i hangaren på Amager, da de 2 slutspil klare hold Amager Islanders og Gladsaxe Bears, krysede klinger.

Amager bragte sig foran efter 9:13 af 1. periode ved Svenskeren Axel Hellqvist.

Jonas Veiby fordoblede Amagers føring til 2-0 ved Jonas Veiby, og 2-0 var også resultatet af 1. periode.

I 2 periode udnyttede Gladsaxe at Amagers Carl Gustav Schultz sad ude i 2 minutter, til at reducere ved Simon Klingenberg Rasmussen til 2-1.

Der stod 2-1 efter 2. periode, og alt var åbent.

3. Periode var lige startet da Christian Crone Glass udlignede til 2-2 for Gladsaxe

Amerikaneren Timothy Driscoll bragte Gladsaxe foran med 3-2, da der kun manglede 6 minutter af kampen.

Amager udlignede til 3-3 med 4. minutter igen, og kampen lignede en der skulle i overtid.

Men Amerikaneren Karl Beckman kronede en flot uge med 3 mål den anden dag, til at score dagens sidste mål, til 3-4 over Amager.

[caption id="attachment_62572" align="aligncenter" width="505"] ©Foto:FN sportsfoto / Frank Nielsen[/caption]