Thomas

Gladsaxe Bears sikker på at ende i top 4

Her til aften var der lokalopgør i 1. division mellem Gladsaxe Bears og Herlev Hornets, og 175 tilskuere var på plads i bjørnegrotten.

Efter 11:22 kom Gladsaxe i front med 1-0 da Timothy Driscoll udnyttede at Herlev havde en spiller siddende i straffeboksen.

Herlev slog dog hurtigt tilbage, og minuttet efter scorede Emil Uhrenfeldt til 1-1, da det var Gladsaxes tur til at have folk siddende i straffeboksen.

2 Periode startede med nogle forrygende minutter, som gav 3 scoringer på et minut.

Først var det Gladsaxes Timothy Driscoll og Mads Thune som bragte holdet foran med 3-1, derefter var det Herlevs tur til at reducere til 2-3 ved Andreas Ariel Nyegaard.

Den tidligere Herlev spiller, nu Gladsaxe spiller Joshua Rye Petersen bragte Gladsaxe foran med 4-2 med 15 sekunder tilbage af 2. periode.

Joshua Rye Petersen startede også målscoren i 3. periode, da han bragte Gladsaxe foran med 5-2, og misandten om han ikke også gjorde det til 6-2, inden Mads Thune gjorde det til 7-2

Christian Crone Glass scorede til 8-2, inden Sebastian Alsing Andersen rundede målscoringen af for den aften, med sit mål til 9-2.

Med sejren er Gladsaxe sikker på at ende i top 4, og får derfor en ekstra hjemmekamp.

[caption id="attachment_62601" align="aligncenter" width="2026"] ©Foto:FN sportsfoto / Frank Nielsen[/caption]