Johnny Ziegler

Gentoftes taktik vandt Slaget om Strandvejen

Logo - Rungsted

I godt halvtreds minutter stod der Rungsted på det meste af spillet, men så vente hele kampens sig på hovedet. Rungsted havde efter to en halv periode et stort overtag i mål chancer, skud på mål, og spil fordeling, men kunne ganske enkelt ikke få hul på Teemu Seppänen i Gentoftes mål, det virkede nærmest som om han bare blev skudt mere og mere varm. Igen i aften har Rungsted en på stolpen, en på overlæggeren og to gange ligger pucken på målstregen men indover stregen kom den ikke.

Gentoftes taktiske defensive spil gav pote. Rungsted tog 3 udvisninger, den første efter 51:50 spillet, den sidste efter 57 minutter. Fælles for alle var at Gentoftes første powerplay kæde med fem udlandske spiller Kadura, Terminesi, Iossafov, Vedel, og, Karmeniemi gav en lektion i powerplay spil og scorede alle 3 powerplay mål på mindre end et minut i overtal.  Kampen blev vendt fuldstændigt på hovedet, og Rungsted kunne kigge på måltavlen nede 0-3 med to minutter tilbage.

Slaget Om Strandvejen del 1. blev et ikke så intensivt som b´ventet, og blev vundet på stærkt defensiv spil som fik opbakning af en vældig godt spillende Teemu Seppänen i målet, og så, meget stærkt spil i overtal. Tålmodighed betalte sig i aften, hvor spil fordeling ikke blev belønnede med mål, og den blev dyrt.

Kampens spiller:Teemu Seppänen