Thomas

Frederikshavn fik flyvende start

Frederikshavn fik en flyvende start, på dette års metal liga.

FrederikshavnPå udebane vandt holdet således 7-2 over Rungsted.

Det var i den grad en kamp hvor Powerplayene blev afgørende, for af de 9 mpl blev de 6 af målene lavet i powerplay, blandt andet scorede gæsterne fra Frederikshavn 5 gange i powerplay.

Det var den fra Rødovre tilkomne Rasmus Astrup der startede festen for gæstene, som igennem hele kampen var deres gæster underlegne.
Godt nok fik Rungsted udlignet til 1-1 da Nicolai Meyer, var sendt til afkølning.

Blot 34 sekunder skulle der gå af 2 periode, før Høgene fra Frederikshavn var foran igen.
Det blev til periodens 2 svensker mål, da Robin Bergman bragte Frederikshavn foran med 3-1, målet til 2-1 var scoret af Kristoffer Jonsson.

Bagud 3-1 inden 3 periode, skulle Rungsted nu ud over stepperne, men i powerplay bragte en anden ny spiller Victor Lindgren, Frederikshavn afgørende foran.

Lasse Lassen med 2 mål og Nicolai Mayer scorede kampens sidste mål for Frederikshavn, mens Rungsted enlige scoring blev sat ind af Nikolai Rosenthal.

Vi prøver at indhente nogle kommentarer til kampen.