Henrik Bauch

Flot dansk SHL aften. Mål, assist og sejre

Torsdag aften bød på seks kampe i SHL, og fire af dem med danskere på holdkortet.

Jesper Jensen var fraværende pga den hjernerystelse fra for fire dage siden, i Brynäs's sejr på 5-3 over Örebro.

Hos Leksand var alt som det plejer. Ingen Matias Lassen, solidt nederlag, og en Markus Lauridsen med masser af istid. 5-1 vandt Lulea, og Lauridsen toppede "time on ice" statistikken for Leksand med 21:55 min. Bemærkelsesværdigt endte Lauridsen også med +1 i +/- kolonnen.

HV71 havde besøg af mestrene fra Frölunda, og havde til aftenens kamp Rasmus T. Andersson på holdkortet. Det var desværre det eneste danskeren kunne prale med efter kampen. Ingen tid på isen, og et 2-3 nederlag efter en 2-0 føring, udgjorde en trist torsdag aften.

Dermed var det op til Malmö, Linköping og Rögle, at levere de gode danske nyheder, og de leverede da også.

Rögle måtte i overtid imod Linköping, inden 3-2 sejren var sikret hjemme i Lindab Arena.
Eml Kristensen havde ellers bragt gæsterne foran 1-0, men den føring holdt ikke meget mere end halvandet minut. Så havde hjemmeholdet udlignet, og her havde den anden dansker, Mathias From, en stav med i spillet.

Sidste danske bidrag kom fra Malmö, der fortsatte deres fremragende sæsonstart med endnu en sejr. Denne gang over Färjestad på udebane. Efter 12 minutter skørte skåningene med 4-0, og også her var der danskerpoint. Nichlas Hardt havde en assist på målet til 2-0, og Frederik Storm kom ikke på tavlen hertil aften. Kampen endte 4-2 til danskerklubben

Malmö ligger dermed nr 1 med maksimumpoint, 12, efter fire kampe. Ganske imponerende af Malmö Redhawks.

[caption id="attachment_55317" align="alignnone" width="504"]Foto Henrik Bauch Foto Henrik Bauch[/caption]