HockeyNyheder

Energy forlænger med foregangsmand og nøglespiller

Pressemeddelse:

Esbjerg Energy forlænger samarbejdet med den 29-årige canadiske forward Brock Nixon, som i sidste sæson markerede sig med disciplineret fight og afgørende aktioner på vejen frem mod det danske mesterskab. Med aftalen sikres kontinuitet på en af de vigtige pladser i truppen.

– Brock kommer tilbage til Esbjerg efter en succesfuld første sæson. Han leverer altid en solid indsats med og uden puck, såvel offensivt som defensivt. Han er en klog spiller, der træffer de rigtige beslutninger kamp efter kamp, vurderer cheftræner Mark Pederson fra Esbjerg Energy.

Brock Nixon spillede sidste sæson 64 kampe i Metal Ligaen for Esbjerg Energy. Her blev det til i alt 25 scoringer og 22 oplæg til mål.

– Med aftalen med Brock Nixon får holdet en leder, der gennem et godt eksempel går foran såvel i omklædningsrummet som på isen. Her er han aldrig bange for at køre ind hvor det gør ondt eller placere sin krop i skudlinjen, når skud skal blokeres. Ja, jeg er ret sikker på, at han er den spiller, som blokerede flest skud i ligaen sidste år, vurderer Energy-coachen.

Brock Nixon spillede i øvrigt sammen med Esbjergs nyerhvervelse Tyler Fiddler i perioden 2011-13, hvor de begge repræsenterede University of Calagry. Begge spillere har ligeledes repræsenteret Colorado Eagles i East Coast Hockey League.

– Brock er en fantastisk fyr på og udenfor isen. Han er en naturlig leder som går foran og viser vejen. Og så er han samtidig en fantastisk hold-spiller, vurderer bestyrelsesmedlem Søren Mathiasen fra Esbjerg Energys bestyrelse.

– Sammen med Aaron Lee leverede Brock Nixon sandsynligvis det bedste boxplay i Metal Ligaen i den forgangne sæson og han fik afgørende betydning for Energy-mandskabet i kampen for guldhjelmene og det danske mesterskab. Så vi er stolte over og glade for, at Brock har valgt at komme retur til Esbjerg, slutter Søren Mathiasen.

 Brock Nixon © Photo: M. Andersen

Brock Nixon © Photo: M. Andersen