Henrik Bauch

Endnu en bet for Jokerit. Assist til Peter Regin

Det går bestemt ikke som Jokerit havde håbet i denne sæson.

13 kampe med "blot" 19 points til følge, er status efter dagens nederlag på 4-2 til AK Bars Kazan.

Hjemmeholdet trak fra i slutningen af 2. periode og starten af tredje, da de på to mål i poerplay, gik fra 1-1 til 3-1.
Jokerit satsede stort i jagten på spænding, da de i en overtalssituation efter 51.22 fik powerplay. Ud med målmanden, og det gav da også pote en enkelt gang, men tættere kom gæsterne ikke.

Jesper B Jensen var tidligere ikke meldt på holdkortet, men han var alligevel omklædt til aftenens kamp, og noterede sig for 18.39 min på isen, et skud, og to minutter i straffeboksen for en high sticking.

Marginalt bedre gik det for Peter Regin, der udover 17:18 min istid, kun notere sig en assist på kampen sidste mål, nemlig reduceringen til 4-2. Regin kan i sit stille indre måske også finde lidt trøst i, at han vandt 12 ud af 18 faceoffs.

Det finske hold er nu blot placeret på en 10. plads i deres konference. To points, og to placeringen under den vigtige streg der markerer slutspilsholdene.

Næste kamp er fredag ude imod Lada Toglaitti, der ligger nr 10 i den modsatte konference.

[caption id="attachment_55306" align="alignnone" width="504"]Foto Henrik Bauch Foto Henrik Bauch[/caption]