Pernille

Drama i SE Arena

Skrevet af: Pernille Harboe

Der var drama i SE Arena søndag eftermiddag, da sønderjyderne tog imod Herning Blue Fox.

Begge hold kom godt fra start, men det var dog sønderjyderne der endnu engang fik bragt sig foran efter blot 2 min med et flot pas fra Spelling og Gotto til en helt fri Cory Quirk inde foran mål.
Kort tid efter fik Sønderjyskes Frederik Rasmussen en match straf for en checking to head og det udnyttede Tomas Sinisalo fra Blue Fox og fik flot reduceret til 1-1. Sønderjyderne var dog stadigvæk i undertal grundet match straffen, men det udnyttede Herning spillerne ikke og Sønderjyderne blev fuldtallige. Der gik dog ikke længe før at Sønderjyderne atter kunne sætte pucken ind under Pisar i Blue Fox målet, men blev underkendt, da dommerne mente at pucken blev sparket i mål. Det var fansene i SE arena dog ikke enige i og viste stor utilfredshed. Trods det fik Blue Fox overtaget spillet i slutningen af perioden og fik hele 2 mål og gik dermed ud efter første periode med stillingen 1-3.

Vi kunne igen se i 2 periode at begge hold kom godt fra start, men at Sønderjyderne hurtigt fik overtaget og sendte pucken i mål til 2-3 med et flot mål af Morten Skov. Det så ud som om, at Blue Fox begyndte at blive trætte og det udnyttede Sønderjyskes Thomas Spelling med en friløber og stillingen hed nu lige pludselig 3-3. Som vi også kunne opleve i første periode, var der en del tumult blandt spillerne på isen og allerede i slutningen af anden periode havde Sønderjyderne 52 udvisningsminutter. Det holdte dem dog ikke tilbage, tværtimod og med endnu et flot pas fra Spelling og Gotto gjorde Sønderjyskes Scott Campbell det til 4-3 og kunne derfor gå til pause med en føring til hjemmeholdet.

3 periode var dog ikke så spændene, som de to tidligere perioder, men den lykkedes alligevel Herning spilleren Jordan George at udligne til 4-4 med 7 min tilbage.
Spillerne og fansene kunne som i fredags se frem til forlænget spilletid.
Dog skulle vi ikke denne gang ud  i straffe da Sønderjyskes Anders Overmark satte pucken massivt ind fra blue line, forbi Pisar's skulder til stillingen 5-4 til hjemmeholdet og yderligere 2 point på kontoen.

Alt i alt en rigtig spændene kamp, med en del slagsmål på banen, en masse udvisninger og en rigtig god stemning blandt de 2357 fremmødte i SE Arena søndag eftermiddag.