Casper

Dansk U18 sejr mod Frankrig

Det danske U18 landshold er i øjeblikket i Pralognan for at møde det franske U18 landshold. Her skal de spille 3 testkampe, og den første kamp endte med en dansk sejr. De to hold skulle dog ud i overtid for at finde en vinder, men efter overtid endte kampe 4-3 til Danmark.

Det var Mathias Sørensen, Sebastian Brinkmann, William Boysen og Tobias Ladehoff der stod for danskernes fire mål. Og selvom det endte med en dansk sejr, så burde Danmark ifølge assistenttræner Jesper Damgaard have afgjort kampen i 2. periode.
"Vi spiller godt i de første 2 perioder og burde have afgjort kampen.

I 3. periode falder vi så desværre totalt sammen pga. en 2+2+10 minutters udvisning og tillader Frankrig at komme med i kampen igen."

- Jesper Damgaard til DIU

Jesper Damgaard rapporterer også om at Danmark lavede en række personlige fejl, hvilket åbnede kampen for Frankrig. På trods af de personlige fejl kan de unge drenge heldigvis glæde sig over en sejr.

U18 landsholdet kan dog ikke fejre sejren særlig lang tid. De skal nemlig allerede møde Frankrig igen i morgen eftermiddag.