HockeyNyheder

Daniel Nielsen overrasket over fyring

Blue Fox kaptajn Daniel Nielsen, er overrasket over at Herning Blue Fox,  har valgt at fyre Todd Bjorkstrand, og erkender at spillerne også har et ansvar.

©Photo:M.Andersen

Det har langt fra været en perfekt sæson for Herning Blue Fox, som ikke formåede at spille sig videre til semifinalen i kvartfinaleserien mod Frederikshavn White Hawks. Selvom Herning Blue Fox i en pressemeddelse i dag fortæller, at det ikke er på baggrund af resultaterne at de har fyret cheftræner Todd Bjorkstrand, så mener Blue Foxs kaptajn Daniel Nielsen også at spillerne bærer en del af ansvaret for fyringen.

“Det er altid lettest at smide ansvaret over på træneren, men den barske sandhed er jo også, at vi spillere ikke har leveret i denne sæson. Derfor bærer spillertruppen også en del af ansvaret. Jeg havde slet ikke set fyringen komme.”

  • Daniel Nielsen til Herning Folkeblad

Selvom det langt fra har været en perfekt sæson for Herning Blue Fox, så har Daniel Nielsen mod på at fortsætte. Til Herning Folkeblad fortæller Daniel Nielsen at han håber på at kunne fortsætte i Herning Blue Fox, og håber således at hans klubfremtid er afklaret og på plads inden VM begynder.

Daniel Nielsen spillede i denne sæson 49 kampe for Herning Blue Fox, hvor det alt i alt blev til 9 mål og 18 assists.