Thomas

Dan Ceman: Vi er alt for opsatte på at score

SønderjyskE tabte hjemme i Se Arena med 6-3 til Rødovre Mighty Bulls, og E-sporten fangede SønderjyskEs cheftræner Dan Ceman efter kampen.

- Jeg tror simpelthen vi var for opsatte på at score, med det forsvar vi har i øjeblikket skal vi hjælpe noget mere til i vores forsvar, vi skal helt ændre vores måde at spille på og være mere defensivt orienteret i år.

Men kampen kunnne nemt have fået et helt andet udfald, hvis Sønderjyderne havde scoret på det straffeslag, de blev tildelt efter knap 3 minutters spil.

I stedet scorede Rødovre Mighty Bulls, 3 gange inden for de første 10 minutters spil, og da Sønderjyderne ikke havde scoret nogle, så var det op ad bakke for Sønderjyderne.

Det har efterladt Sønderjyderne på en øjeblikkelig sidsteplads, det er vist lang tid siden, og det er nok helt sikker, at sidstepladsen kun er til låns.

[caption id="attachment_55971" align="aligncenter" width="500"]Foto : Henrik Bauch Foto : Henrik Bauch[/caption]