HockeyNyheder

Dan Ceman: Vi havde for lidt struktur i spillet op af isen

SønderjyskE måtte igår se sig besejret af rivalerne fra Odense Bulldogs i en kamp hvor man trods flere store chancer, kun formåede at score 2 gange hos en velspillende Tadeas Galansky i Odense målet.

Med kun 14 dage tilbage til playoff og en back besætning der nærmest på intet tidspunkt i denne sæson har været fuldtallige, så kunne man godt fristes til at gætte på at sønderjyderne vil hente en back til bredden inden transfervinduet lukker i nat.

Men selv om sønderjyderne kun havde 5 backs til rådighed, hvoraf den ene havde rejst sig fra sygesengen i dagens anledning, så holdt SønderjyskE Odense Bulldogs nede på kun 15  skud, men det var ikke nok til at stoppe et effektivt Odense Bulldogs som kendte deres besøgstid og modsat SønderjyskE, fik lavet et par skraldespandsmål.

Efter kampen talte vi kort med SønderjyskE’s cheftræner Dan Ceman.

Dan hvordan så du kampen her til aften?

Vi spillede med en stor intensitet og aggressivt når vi ikke havde pucken, men vi havde for lidt struktur i spillet op af isen og så tog vi nogle gange de forkerte beslutninger når vi jagtede pucken i offensiv zone. Det fik os til at jagte pucken for meget.

Det virkede også som om i havde en del turnovers i egen zone?

Ja det glippede flere gange og det kan naturligvis gøres bedre, men generelt spillede og arbejdede vores defensivt godt og holdt Odense nede på kun 15 skud. Men jeg vil nu sige at jeg synes alle vores 5 backs spillede godt. “Niko” var endnu ikke helt rask og måtte have special behandling undervejs i kampen og i pauserne.

På fredag gælder det Gentofte Stars. Bliver der flere backs klar til den kamp?

Ja det ser lysere ud på den front slutter cheftræneren af med et smil.

Næste opgør for SønderjyskE er på fredag, hvor turen går til Gentofte Stars.

Pucken smides kl 19:30

En tur SønderjyskE Ishockey Support arrangere en tur til som du kan læse mere om HER

©Photo:A.Stollig