HockeyNyheder

Dan Ceman: Det er en kæmpe hjælp med den opbakning

I aften tørner Gentofte Stars og SønderjyskE sammen i en kamp hvor begge hold har brug for 3 point i kampen om 4. pladsen.

En 4. plads der kan være af utrolig stor betydning i dette vanvittige jævnbyrdige grundspil, hvor en hjemmebane i en evt. kamp 7 kan give holdet en lille ekstra fordel.

Gentofte har kun tabt 6 kampe på hjemmebane i år, men de 2 af dem har været til dagens modstander.

Vi talte kort inden afgang med SønderjyskE’s cheftræner Dan Ceman om aftenens vigtige opgør.

Dan har du et par nøglepunkter til kampen i aften?

Vores defensiv skal ud og spille aggressivt som i kampen imod Odense, hvor vi kun tillod 15 skud på mål. Vi skal undgå at jagte pucke i neutral zone og så skal vi se om vi tage intensiteten og energien fra Odense kampen med på banen i aften.

Hvordan ser det ud med dine backs. Bliver i flere mand i aften?

Marc Sørensen er ude med sygdom, Elias Granath var på is idag, men er ikke med bussen, men vi har Tyler Gotto tilbage og Johan Burlin får debut i aften og ellers er resten af vores backs klar.

SønderjyskE Ishockey Support sender 2 busser og flere kører privat for at støtte jer. Hvad siger du til det?

Det er ganske enkelt fantastisk, jeg ved slet ikke hvordan jeg kan forklare hvor meget det betyder at så mange mennesker tager med for at bakke op om os. Det er virkeligt stort og en kæmpe hjælp. 

Pucken smides kl 19:30 og kampens dommere er: Daniel Bøjle (HD) Mike Hicks (HD) Andy Dalton (LD) Mikkas Vinterberg Rocks (LD)

©Photo:A.Stollig