Martin Meinertz

Dagens kampe i SHL

Der har her til aften været spillet 6 kampe i SHL, hvor flere af danskerklubberne var involveret.

Leksand tog hjemme imod Rögle. Desværre var der ingen dansker point i kampen som Rögle vandt 0-2 på et mål både i 1. og 3. periode.

Ørebro tog imod Karlskrona, og også her kunne udeholdet tage hjem med en sejr. Her var den dog på 1-3.

Skellefteå var værter i kampen mod Frölunda, og nok engang kunne udeholdet drage hjem med en sejr på 2-3.

Malmø buldre videre, og denne gang gik det ud over Brynäs på udebane. Her fik vi danskerpoint, og endda to af slagsen. Jesper Jensen havde en assist på Brynäs mål til 1-0, og Frederik Storm havde en assist på Malmøs mål til 3-4 i den samlede sejr på 3-5.

Färjestad havde Växjö på besøg, men desværre ingen dansker point i en kamp som hjemmeholdet vandt 4-1.

Emil Kristensen og Linköping tog imod Djurgården, men heller ikke her nogen point med et dansk navn noteret. Linköping hev dog en sejr i land på 2-1, på flot spil i de to første perioder.