HockeyNyheder

Brendan Connolly Til Rungsted Seier Capital

Rungsteds Seier Capital skriver følgende på deres hjemmeside:

Brendan Connolly er seneste skud på Rungsted-stammen, efter at den slidstærke 30-årige center har skrevet under på en etårig aftale.

Connolly kommer til Danmark efter en sæson splittet mellem den østrigske liga og DEL2, hvor han begge steder gjorde en glimrende figur med sin energiske spillestil.

Connolly er en lille terrier, der slider stenhårdt foran målet i begge ender af banen, og som med et stærkt skøjteløb og en god stokteknik kan kreere målchancer, ligesom han har en glimrende næse for at sætte pucken i nettet selv også.

“Vi håber, at han kan hjælpe os offensivt og at hans rutine hjælper vores unge spillere. Han er ikke bange for at gå ind i den tunge trafik og kommer til at producere godt med point, som kan hjælpe holdet til flere sejre,” forudser træner Björn Hellkvist om sin nye canadier.

Gennem 380 kampe i ECHL har Connolly produceret 157 mål og 372 point på godt seks sæsoner, som også indeholdt en række besøg i AHL. Han blev ECHL-mester i 2014 og året efter blev han valgt til ligaens næstbedste center. Connolly var kaptajn for Alaska Aces i sin sidste sæson for klubben.

Aces-træner Bob Murray beskriver Connolly således:

“Brendan har et bemærkelsesværdigt skillsæt og en frygtløs tilgang, som sætter ham over mange spillere i vores liga (ECHL, red.). Han har evnen til at overtage kampe, være en konstant trussel og få fansene op på tæerne i hvert eneste skift.”

Vi glæder os til at byde Connolly velkommen i Rungsted i næste måned, når det går løs med den nye sæson.

Rungsted NY