HockeyNyheder

Bødker prikkede hul på scorings proppen med hattrick

Mikkel Bødker som har spillet en meget skuffende sæson i San Jose, med kun 3 mål og 6 assists i 39 kampe, fik for alvor hul på scorings proppen i nat, da han med et hattrick og kåring til 1. star førte an i San Jose’s 5-3 sejr over Edmonton.
Mikkel Bødker´s kamp stats fra i nat:
G: 3P: 3 TOI: 12:17 min. PP: 1:15 min. PK: 0:34 min. SOG: 3 HITS: 0 BLK: 0 +/-: +2
Se Bødker´s 3 kasser her.


Frans Nielsen som igår blev udnævnt til NHL’s all-star weekend som Detroit’s repræsentant, kom i nat for 3. kamp i træk på point tavlen med en assist på Detroit’s mål til 3-3. Det var dog ikke nok for Detroit som tabte i overtiden 4-3 til Chicago.
Frans Nielsen´s kamp stats fra i nat:
A:1P:1 TOI: 15:09 min. PP: 0:00 min. PK: 2:49 min. SOG: 1 HITS: 0 BLK: 1 FO%: 63 +/-: +2
Se Nielsen’s assist til 3-3 målet her.

TOI: Time On Ice- minutter på Isen
PP: Powerplay- Overtal
PK: Penalty Kill- Undertal
SOG: Shots On Goal- Skud på mål
HITS: Tacklinger sat ind
BLK: Blocked shots-Blokerede skud
FO %: Faceoff %
+/-: På isen når der er scoret for (+) og imod (-)
PIM: Penalty min.-Udvisninger
SVS: saves-Redninger
SA: Shots against- Skud imod
GA:Goals Against-Mål imod
SV%: Save Percentage-Rednings procent
PPGA:PowerPlay Goals Against- Mål imod i modstanders Powerplay
SHGA:Short Handed Goals Against: Mål imod i modstanders undertal

NHL