HockeyNyheder

Efter Bjorkstrands exit frygter man ikke sponsorflugt

Selv om det ikke gik Herning Blue Foxs vej denne sæson, hvor holdet allerede blev slået ud i kvartfinalerne af Frederikshavn White Hawks, og Hernings evige rival Esbjerg Energy endte med at rende med mesterskabet for andet år i træk.

Blue Foxs formand Claus F. Sørensen tror at var Herning ikke blevet slået ud af Frederikshavn, på et meget kontriversel mål, så kunne holdet lige så godt have spillet sig helt frem til finalen, for så tæt som metalligaen var i sidste sæson, så kunne alting ske, men sådan skulle det ikke gå.

Men det var som sagt sidste sæson, nu gælder det så den nye sæson, og den svære balance gang med at få et hold på plads, inden for de økonomiske rammer man har.

– Det er heller ikke sådan, at vi kommer til at satse hele butikken. Vi bruger ikke flere penge, end vi har. Blue Fox-direktør Torben Skovsgaard, er godt i gang med at sælge ind til næste sæson, og vi håber selvfølgelig på stor opbakning, siger Claus F. Sørensen til Herning Folkeblad

Han medgiver da at sidste sæson endte noget kaotisk med nederlaget til Frederikshavn og Todd Bjorkstrands afgang, så det er klart at man var lidt spændt på hvordan sponsorerne tog det, Umiddelbart frygter han ikke, at sponsorerne flygter efter den kaotisk sæson.

– Jeg fornemmer fra mange sider en stor opbakning til vores beslutning om, at vi var nødt til at finde en ny træner. Det er aldrig rart at stå i den situation, men mange siger, at det var det rigtige at gøre i situationen, og nu skal vi videre på bedste vis, fastslår formanden.

©Photo:A.Stollig