HockeyNyheder

Bjorkstrand og Columbus færdig i slutspillet.

Oliver Bjorkstrand og Columbus tabte i nat 2-5 til Pittsburgh, deres 4. nederlag i 5 kampe, og dermed er årets slutspil slut. Columbus som sluttede på en sammenlagt 4. plads i ligaen efter et fantastisk grundspil, løb altså ind i de forsvarende mestre i første runde, og så er det slut efter 1. runde. Der har været meget debat om NHL slutspils systemet, netop fordi at 2 af ligaen’s top 4 hold allerede mødes i 1. runde. Pittsburgh keeper Marc-Andre Fleury som hele sæsonen har været 2. valg i Penguins målet, fik chancen i denne serie grundet en skade til 1. keeper Matt Murray og han har udnyttede muligheden med fantastisk spil,i nat havde han 49 redninger i den afgørende sejr for Pittsburgh. Oliver Bjorkstrand som kom op fra AHL holdet i Marts og været fast siden da, spillede altså han’s 1. NHL slutspil, dog uden den samme succes som han oplevede i AHL slutspillet sidste sæson med Cleveland, hvor han blev mester.
Oliver Bjorkstrand´s kamp stats fra i nat:
P:0 TOI:16:28 min. PP:1:24 min. SOG:3 HITS:2 BLK:0 +/-: -1
Pittsburgh har nu en lille pause indtil mand har fundet deres modstander i 2. runde, som bliver vinderen af Washington og Toronto serien.
Se højdepunkterne fra Columbus’s nederlag, og sidste kamp i denne sæson her

Nashville Predators vandt i nat 4-1 hjemme over Chicago Blackhawks, og har sendt sig selv videre til 2. runde af årets slutspil, efter det overraskende 0-4 exit for Chicago Blackhawks.
I 2. runde venter der Nashville Predators en serie imod vinderen af ST.Louis og Minnesota serien, som ST.Louis fører 3-1.
Se højdepunkterne fra Nashville’s kamp 4 sejr, Chicago’s playoff exit her.

TOI: Time On Ice- minutter på Isen
PP: Powerplay- Overtal
PK: Penalty Kill- Undertal
SOG: Shots On Goal- Skud på mål
HITS: Tacklinger sat ind
BLK: Blocked shots-Blokerede skud
FO %: Faceoff %
+/-: På isen når der er scoret for (+) og imod (-)
PIM: Penalty min.-Udvisninger
SVS: saves-Redninger
SA: Shots against- Skud imod
GA:Goals Against-Mål imod
SV%: Save Percentage-Rednings procent
PPGA:PowerPlay Goals Against- Mål imod i modstanders Powerplay
SHGA:Short Handed Goals Against: Mål imod i modstanders undertal

Billed af NHL.com

Billede af NHL.com