Johnny Ziegler

Bjorkstrand og Colombus tabte åbnings kampen

Så er årets NHL playoffs, og Jagten på Stanley Cup trofæet sat i gang. I år er der 5 Danskere med i jagten, og i nat indledte Oliver Bjorkstrand og Colombus deres 1. runde serie i mod ingen ringere end de forsvarende mestre fra Pittsburgh Penguins. Bjorkstrand og Co. løb desværre ind i et nederlag på 1-3 i den kamp, hvor danskeren ikke kom på point tavlen.
Oliver Bjorkstrand´s kamp stats fra i nat:
P:0 TOI: 13:25 min. PP: 1:52 min. SOG:0 HITS: 0 BLK: 2 +/-: 0
Se højdepunkterne fra Penguins åbnings sejr her.

New York Rangers som har Nicklas Jensen i deres farmer hold, indledte i nat deres serie i mod Montreal Canadiens. Her fik keeper Henrik Lundqvist med 31 redninger, en kæmpe rolle da han og Rangers lukkede helt ned for Montreal's offensiv i en 2-0 udebane sejr. Rangers og Montreal spiller kamp nr. 2 på fredag
Se højdepunkterne fra Rangers sejren i Montreal her.

Ottawa Senators og Boston Bruins åbnede ders 1. runde serie i Ottawa i nat, og her kom hjemmeholdet planmæssigt foran 1-0, men måtte se gæsterne scorer 2 mål i 3. periode, inklusiv matchvinderen fra Brad Marchand med under 3 minutter tilbage i 3. periode. Kamp nr. 2 spilles igen i Ottawa på Lørdag.
Se højdepunkterne fra Boston's åbnings sejr på udebane her.

[caption id="attachment_65212" align="aligncenter" width="225"] Billede af NHL.com[/caption]