Johnny Ziegler

Andersen og Toronto udligner i serien imod Washington

Kaspari Kaspanen scorede sejrs målet for Toronto med under 8 minutter tilbage i 2. OT periode, og Frederik Andersen og Toronto udlignede dermed deres serie 1-1 imod Lars Eller og Washington. Andersen stod igen en stor kamp for Toronto med adskillige store redninger af de 47 han havde i kampen. Lars Eller kom ikke på tavlen men fik lige under 18 minutter på isen inklusiv over 3 minutter i boxplay.
Frederik Andersen´s kamp stats fra i nat:
TOI:91:53 min GA:3 SA:50 SVS:47 SV %: 94,0 % PPGA:2 SHGA:0
Lars Eller's kamp stats fra i nat:
P:0 TOI:17:59 min. PK:3:06 min. SOG:4 HITS:4 BLK:0 FO %:35 % +/-:0
Se Kaspanen's sejrs mål i 2. OT periode her.

Nashville målmand Pekka Rinne havde 30 redninger og endda 2 assists da de i nat for 2. udekamp i træk slog storfavoritterne fra Chicago med 5-0. Chicago er nu bagud 2-0 i serien hvor de næste 2 kampe spilles i Nashville.
Se højdepunkterne fra Rinne's og Nashville's 2. shutout sejr i træk over Blackhawks her.

Dion Phaneuf blev matchvinder for Ottawa Senators da de i nat slog Boston 4-3 i OT, og dermed udlignede deres serie 1-1. Det er Phaneuf's første OT vinder i playoffs i karrieren. Serien's næste 2 kampe spilles i Boston med kamp 3 sat til natten til tirsdag.
Se højdepunkterne fra Ottawa's sejr her.

TOI: Time On Ice- minutter på Isen
PP: Powerplay- Overtal
PK: Penalty Kill- Undertal
SOG: Shots On Goal- Skud på mål
HITS: Tacklinger sat ind
BLK: Blocked shots-Blokerede skud
FO %: Faceoff %
+/-: På isen når der er scoret for (+) og imod (-)